HOME CONTACT

contact

"Scheiden in dialoog, en andere moeilijke gesprekken" is de bemiddelingspraktijk van Hilde Floridor. Zij is master in de criminologie en volgde de opleiding "bemiddeling in familiezaken" aan de K.U.Leuven.

 

Adres: Halensebaan 49

            Diest

Telefoon: 014/54.40.30
Gsm :     0476/28.09.25

Email: info@scheidenindialoog.be

 
Het kantoor ligt op 5 min. rijden van afrit 25/E314 te Halen.

 

plan

 
Ruime parking achter het gebouw.

© 2018 SCHEIDEN IN DIALOOG

WEBDESIGN-BB

 

 

 

 

wat wordt er van jullie verwacht ?

  

 

Een vrijwillige deelname is de basis van ieder bemiddelingsgesprek. Dit betekent dat iedereen, op elk moment, de bemiddeling stop kan zetten.

De bemiddelaar verwacht dat jullie aan hem alle noodzakelijke informatie meedelen. Op basis van geheime agenda's tot een goede overeenkomst komen, behoort niet tot de mogelijkheden.

Jullie willen niet enkel met elkaar praten, maar ook naar elkaar luisteren. Dit is best moeilijk, maar de bemiddelaar zorgt ervoor dat het praten een echte dialoog wordt.

Ieder benoemt zijn eigen belangen en verlangens en erkent tevens dat de andere ook zijn belangen heeft. Op basis daarvan kunnen jullie een overeenkomst bereiken waar ieder zich goed bij voelt.

Jullie worden steeds met zijn tweeën verwacht. Individuele gesprekken zijn niet mogelijk, omdat dit een schijn van partijdigheid opwekt en de neutrale houding van de bemiddelaar in het gedrang brengt.

 

logo